Vzkříšení

Vzkříšení

Anotace: je spíš vlastní text k písničce Enriquea Iglesiase- Addicted

Křižné cesty,
Procházející,
Srdcem vzkříšeným,

Deštěm promočený,
Kapky stékají,
Perly kanou z vlasů,

Pavučiny tkané ze stříbra,
Krůpěje lapené na vláknech,

Chtěla jsi mě chytit,
Já chtěl jsem padat dál,
Tvé oči zářily do mé tváře,

Roztáhni svá křídla,
Leť do oblak se mnou,
Slzy nářku, dojetí v milostných očích,

Za mými zády hlas,
Ozvěna ze všech stran,
Přede mnou tvá tvář,

Tisíce mých chyb,
V tichosti mizí z nás,
Za horizont,

Svítání na tvé bříško,
Úsměvy vítající den,

Chtěla jsi mě chytit,
Já chtěl jsem padat dál,
Tvé oči zářily do mé tváře,

Roztáhni svá křídla,
Leť do oblak se mnou,
Slzy nářku, dojetí v milostných očích,

Když vidím tvé svůdné pohledy,
Když líbám tvé sladké rty,
Je to nádherný,

Když vidím tvé svůdné pohledy,
Když líbám tvé sladké rty,
Je to nádherný,

Líbat tvé rty,
Líbat tvé rty,


Chtěla jsi mě chytit,
Chtěla jsi mě chytit,
Já chtěl padat dál,
Roztáhni svá křídla,
Leť do oblak se mnou,
Slzy nářku, dojetí v milostných očích,
Autor Muta cum liquida, 18.12.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí