Anděl

Anděl

Anotace: vlastní text na písničku don´t turn off the lights od Enriquea Iglesiase

Vážím si chvíle s Tebou,
Snad není to jen sen,
Vždy, když vyjde slunce,
Probouzíš se také ty,

Svatozář nad tvou hlavou,
Andělé míří mezi nás,
Roztáhni svá křídla,
A staneš se jedním z nich,

Tak pojď, pojď mezi nás,
Rozzáříš duše hříšníků,
Při pohledu do tvých očí,
Krásou božskou přebíhá po zádech mráz,

Tak pojď, pojď mezi nás,
Rozzáříš duše hříšníků,

Dá se s tebou mluvit beze slova,
Přitom konverzace nádherná,
Spanilá hedvábná múza,
Chránící srdce bez života,

Tak pojď, pojď mezi nás,
Rozzáříš duše hříšníků,
Při pohledu do tvých očí,
Krásou božskou přebíhá po zádech mráz,

Tak pojď, pojď mezi nás,
Rozzáříš duše hříšníků,

Vodopád vášnivých citů,
Hlasy vábící ke hříchu,
Vlny hřmící pod propastí,
Neste mé tělo až do podsvětí,

Nes mě do tvých křídel,
Plamenných plných jisker,
Polibek na přání lásky,
A pak už jen pramínek tvých vlasů,

Tak pojď, pojď mezi nás,
Rozzáříš duše hříšníků,
Při pohledu do tvých očí,
Krásou božskou přebíhá po zádech mráz,

Tak pojď, pojď mezi nás,
Tak pojď, pojď mezi nás
Tak pojď, pojď mezi nás
Tak pojď, pojď mezi nás
Autor Muta cum liquida, 19.12.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí