tak tohle jsem já...

tak tohle jsem já...

Anotace: po 13letech šťastného manželství

Nejsem princezna
Ani dobrá víla
Jsem jen ta
co s tebou v dobrém
i zlém žila
Nejsem z knížek vzor
mnou lomcoval i vzdor
Ani dokonalost
jsem citů nespoutanost
S Tebou je a bylo mi moc hezky,
teď bolavá mám místa,
když nejsem si vůbec ničím jista
Tvé oči jsou jako bodláčí,
dívám se jak za jinou mi odkráčíš
Mám jizvy a šrámy,
vlastní názor i vkus,
prý je princezna,
a co jsem já?
Jsem z tvého života kus.
Autor laura3, 20.12.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...bez komentáře ...

20.12.2006 16:30:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí