co mi zbylo?

co mi zbylo?

Anotace: xxx

jen knoflík z tvé košile mi na dlani zbyl
pomalu prstem ho přejíždím
vzpomínám na doby,kdy jsi o mně snil
a k cíli blížil ses svým tempem hlemýždím

jen ten tvůj úsměv mi v paměti zbyl
dnes ráno zas chci si ho vybavit
vrátit se do doby,kdy's tu se mnou byl
kdy proud tvejch krásnejch slov nedal se zastavit

teď už mi zbyla jen prázdnota
nedá se nahmatat stejně jak ty
čekám až kolem prstu si mě omotá
tak,jak's to udělal ty,stejně jak ty...
Autor Janis Joplin, 20.12.2006
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí