Prstýnek

Prstýnek

Anotace: tak tohle mě napadlo když jsem po půlročním rozchodu po 6 letech dostala před vánocemi prstýnek... :(

Prstýnek z lásky darovaný,
špatně je ten čas plánováný.
Prstýnek s milovanou osobou spojený,
drahý už mockrát spálený.
Prstýnek pro věrnost a pravou ženu,
už vlastně asi nedostanu...
Prstýnek pro vzpomínky nejkrásnějších let,
to je teď jediné, co jsi sved!
Prstýnek s posledním sbohem a smutným koncem,
zamávalo by to s i tím největším borcem.
Prstýnek zůstává ve tvé moci,
já sama ulehám do chladné noci...
Změní se někdy osud?
Nebo to zůstane tak jako dosud...
Autor juddy, 20.12.2006
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to smutné, žel jen obah na 100% nestačí...

20.12.2006 11:36:00 | mimoid

Je to smutné... ale prstýnek z lásky v pravou chvíli určitě ještě přijde...

20.12.2006 10:21:00 | Lucie Plocová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí