Jen dvě slova

Jen dvě slova

Anotace: Tyhle dvě slova nedokáže říct většina lidí.Bohužel ani já je neumím říct a doplácím na to.

Ty jsi potešení srdce mého,
Když jsem sám mé myšlenky jsou tvář tvá,
Při loučení však vždy cítíš něco nevyřčeného,
Cesta s tebou na vlak má významy dva.

Chci s tebou být je první z důvodů,
Říc ti však něco je to druhé,
Všechno co dělám nemá moc původů,
Když říci to mám mé rty jsou hluché.

Když jsem s tebou zapomínám řeč,
Do hnědých očí ti hledím,
Jak odjedeš srdce rozdírá mi ohnivý meč,
Lituji,vyčítám si to a sám pak sedím.

Nedokážu ti to říct strach mám,
Je to upřímné co ti sdělit chci,
Že však něco řeknu a špatně udělám,
Toho se lekám a pokaždé to pak vyčítam si.

Jako hlupák bloudím po stínech,
Láska je tvrdou hrou,
Stoupám do snění po klínech,
Jenž v mém srdci vražené jsou.

Doufám že ke mě cestu najdeš,
Jestli to však nejde,
Nechci se dívat jak přez mé srdce přejdeš,
Doufám že osud z téhle cesty sejde,
Nevyřčené slova jsou překážkou,
U vlaku jen stačí říct jinak chci tě,
Ty dvě slova jsou srážkou,
Chci jen říct miluji tě.
Autor Prousan77, 20.12.2006
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí