Nechci lásku znát

Nechci lásku znát

Anotace: Když někdo řekne NE tak to bolí Na tohle nevím co ještě říct

Sen zhroutil se jako z karet dům,
Oči pílí, valí se ven slzy,
Je konec všem mým snům,
Jsem hlupák promiň moc mě to mrzí.
Já tě stále miluji,
Slzy ztráty na polštář kanou,
Snad se nade mnou city smilují,
City nedoufají že jindy vzplanou.

Jak ,,Ne" jsi řekla,
Bodlo to do srdce,
Láska mi hlavu setla,
Padli mi balvany na ruce.

K lásce jsem těď slepí,
Střepy srdce mého duše lepí,
Lásku už neznám,
Nechci opět cítit srdce bolení jenž mám.

Já slepě jsem ji miloval,
Já doufal v Happyend,
Osud se však nesmiloval,
Marně jsem doufal, pak se mi zhroutil Land.

Némůžu z hlavy dostat tvůj obraz,
To, že zlomená láska bolí,
Navždy tu zůstane tenhle vzkaz,
To mě jen tak nepřebolí.
Proč to tak je já mám taky cit,
Proč se jednou v životě nemůžu mít líp?

Já se na tebe nedokážu zlobit,
Já to prostě neumím,
Pokaždé mě dokážeš zlomit,
Když obrazu do očí pohledím.

Proč jsem to musel zkazit,
Chci mít u tebe šanci,
Promiň, mám se po kolenou plazit?
Nechci stále utíkat jak psanci.

Teď nedokážu dívat se ti do očí,
Prosím odpusť,šanci mi dej,
Jinak mě ten pohled umučí,
AŤ žiji zas ve snu a za zády se mi směj.

Jestli nemůžeš,nechceš tak se mi pak směj,
Jen prosím tu šanci mi dej.

PROSÍM!!!
Autor Prousan77, 21.12.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pájo, neomluvej se, ty přece z anic nemůžeš....:( lidi se potkávají a míjí, jednou v davu najdeš tu zářící bytost, která bude "tvá"...pro každýho je ta bytost jiná, jindy přijde, zraní, nebo se také zamiluje...

22.12.2006 15:03:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí