ty jsi můj anděl

ty jsi můj anděl

Anotace: :)co dodat??:)..........to necham na vás:)...

Ty jsi můj anděl,
co křídla ztratil.
Ty jsi můj ďábel,
za mnou ses vrátil.

Ty jsi mé slunce,
co paprsky hřeje.
Ty jsi můj květ,
co lístky mě kryje.

Jsi stejně čistý,
tak jako já,
mnou jsi si jistý,
to rozum dá.

Miluji tě, miluj mě i ty…….
Autor milly5, 22.12.2006
Přečteno 776x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí