Polibek

Polibek

Anotace: Vždyť přece hubička, ta neublíží...

Polibek ten neublíží, něhu duši dodá,
je to lepší strategie než květnatá slova.
Rty vám mnohdy řeknou více než honosné dary.
Líbání je první krůček, láska na něm staví.

A když chlepec osmělí se, dívku pevně stiskne,
na krček i na prsíčka polibení vtiskne.
Pokud dívkou láska cloumá polibky mu vrátí,
za krátký čas potom zjistí, že se musí bráti.
Autor Psavec, 23.12.2006
Přečteno 655x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Polibek je klíčem k srdci, když je to ten..co to tuší. ;-) Pěkná moc

21.04.2020 17:06:40 | jenommarie

Hezounké... :)

23.12.2006 01:35:00 | En

Děkuji, je to od Vás milé.

23.12.2006 00:59:00 | Psavec

Píšeš skvěle.

23.12.2006 00:19:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí