Nekončící vztah

Nekončící vztah

Anotace: Popis mého současného vztahu s mým přítelem...

Nekončící vztah

Zlo, zlo, smutek, beznaděj..
Bolestivá touha..
Láska nebo nenávist
Návykovost pouhá?
Zlo, zlo, smutek, beznaděj,
Mnoho slz v očích,
Pohled smutku, věčný hřích,
Nekončící vztah.

Je to láska, nebo zlo?
Je to obojí?
Co to visí mezi námi,
Když jsme v jednom pokoji?
Pár let, co se vídáme,
Pár let, co jsme spolu..
Zlo, zlo, smutek, beznaděj,
U jednoho stolu

Nedokážem odejít
A nedokážem zůstat,
Pohled smutku, věčný hřích,
Nekončící vztah
Stále spolu,
Nikdo z nás
Nikdy
Nevycouvá,
Stále znovu
Zkoušíme
A stále
To trvá.
Autor Ammazonic, 20.02.2005
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí