Modlím se k Tobě, lásko

Modlím se k Tobě, lásko

Anotace: Někdy je platonická láska krásnější než stálý vztah...

Modlím se k Tobě- lásko krásná

Ty jsi něha nebem tvořená,
Ty jsi nymfa v mužském těle,
Zpívám do větru o lásce,
Zpívám tiše, rozechvěle:
Ty jsi vášeň,Ty jsi plamen,
Teď se modlím k Tobě, amen,
Modlím se i k tělu Tvému,
Úžasnému, nádhernému.

Modlím se i k duši Tvé,
Čisté, něžné, bezvadné,
Modlím se i k Tvému štěstí,
Nekladu pod nohy klestí,
Vím, že toužíš jinou míti,
S jinou dívkou rájem jíti.

Ty jsi růže vonící
Ty- mé oči plačící
Ty jsi voda potoční
Ty- jak cvrček v rákosí
Ty jsi moje věčná touha,
Světélka v Tvých očích pouhá
Ta dokáží pohnout zemí
Něžnější nic v světě není
Autor Ammazonic, 20.02.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí