Krásný sen

Krásný sen

Anotace: Krásný sen o krásné divce.

Občas večer se trošku nudím,
ze snů se pak někdy budím,
asi vím co to je,
co můj spánek blokuje.
Je to o jedné dívce krásné,
o které se mi zdá se.
Před sebou vidím její tvář,
když objeví se na ni zář.
Její ruce jsou v dlaních mých,
já chci slyšet její smích.
Chci se dotknout tváře její,
nic hezčího prostě není.
Nic hezčího než držet se v objetí,
neskrývat slané slzy dojetí.
I když se sen rozplyne,
láska k ní nezhyne.
Existuje,není vymyšlená,
svoje srdce však mi nedá.
Smířil jsem se boužel s tím,
že nejsem tím pravým,vím.
Láska však bude ve mě napořád,
já tu dívku mám strašně rád.
Autor Hejňa, 24.12.2006
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsem romantik a asi nebudu, ale tohle je fakt krásné..joo, je to dojemné:-)

14.01.2007 01:53:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí