Svítí kontrolka mezi námi

Svítí kontrolka mezi námi

Anotace: Stihneme naplnit nádrž...???

Svítí kontrolka mezi námi.
Benzín došel – dojeto.
Bliklo světýlko, je to za námi,
Pár kiláků je ujeto.
To auto už nepojede,
Letadlo nám uletělo,
Srdíčko mé a i to Tvé
Do daleko odletělo…

Kontrolka, a dojeto,
Benzina má zavřeno,
Může Shellka zachránit nás,
Když už je tak zatměno?

Myslím, že nic nepomůže,
Že to nemá cenu,
Chtěli jsme být oba Šťastní,
A teď chceme změnu.

Konec v srdci, dojeli jsme,
Konec strašně bolí,
A z očí mi kanou proudy slané soli…..
Autor Ammazonic, 25.12.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promiňkaj chtěl jsem dát 100%, ale nějak sem se uklikl

26.12.2006 00:48:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí