Prstýnek

Prstýnek

Anotace: Prstýnek něžný dala mi...

Já bych chtěl mít prstýnek,
z tvých vlasů spletený
A místo perly převzácné,
tvou slzou zdobený

Já bych si ho uschoval,
jak nejvzácnější skvost
Ten prstýnek je symbolem,
pro tvoji nevinnost

Slzy a láska spolu jdou,
tak vyhýbej se bolesti
A když nějaká ukápne,
ať jenom z radosti
Autor Psavec, 26.12.2006
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prstienky- ten uzavretý kruh lásky...Ty by si ho chcel...
Tá moja je iná - o bolesti -keď bol vrátený

26.12.2006 00:22:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí