Panic

Panic

Anotace: Každý začátek je těžký.

Jak ryzí zlato je tvůj klín,
a ústa s chutí od malin,
hlásek touhou rozechvělý,
pocit to byl vážně skvělý.

Tvá ňadra, něžná poupata,
mou dlaní byla zahřáta,
když rozpálil tě vášně žár,
já vážně se moc děvče bál.

Něha hned prchla do dáli,
mé výkony zas zklamaly,
tvůj výsměch teď mě zahání
tak prchám, žádné váhání

Znám dobře svoje slabiny,
ten útěk nebyl jediný,
dívkám nyní dávám vale,
panic zatím budu dále.

 

Autor Psavec, 26.12.2006
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Haha, hustý :) Je to přesně a vtipně napsaný.

26.12.2006 14:57:00 | *L.I.T.H.I.U.M*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí