Naděje na lásku ...

Naděje na lásku ...

Anotace: Láska je nádherná, když ten druhhý má tě rád ...

Mazlíčku můj milý,
zvonečku stříbrný.
Život se vždycky dělí
na růže a na trny.

Růže jsou srdci milé,
trny ho poraní,
proto své štěstí spolu
ukryjme do dlaní.

Ty hřeješ moji duši,
jak oheň a plameny.
Proč býti k lásce hluší,
je rájem na zemi.
Život je přeci krásný -
stojí za to žít.
Po bouři slunce svítí
a všude vládne klid.

Láskou se naše srdce jak ohněm zahřejí.
Proto hlavu vzhůru, oči dopředu
a nezrácej naději!
Autor Poupi, 27.12.2006
Přečteno 580x
Tipy 1
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

opět nádhera šikulinko ;-)

27.12.2006 13:40:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí