Chtěla bych ...

Chtěla bych ...

Anotace: Jen jedno přání by si mé srdce přálo, aby bylo tvým věčně milováno...

Chtěla bych cítit teplo tvých dlaní,
Chtěla bych obejmout celičký svět.
Vykřičet do něj, jak moc tě mám ráda,
Hladit tě, líbat a milovat.

Chtěla bych slyšet, že mě máš rád.
Chtěla bych vidět tvou krásnou tvář.
V očích máš jiskru a nádhernou zář.
Pro mě jsi idolem, pro druhé nula a lhář.

Chtěla bych abys mě nádherně pohladil,
Dlouze, jemně a něžně políbil.
Chtěla bych každý den být jen a jen u tebe.
Tvé rty a tělo mít jen pro sebe.

Jen jedno přání by si mé srdce přálo,
Aby tvým bylo věčně milováno.
Byl jsi mi kamarád, teď jsi mi víc.
Snad už sám pochopíš, co tím chci říct…
Autor Poupi, 27.12.2006
Přečteno 622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji za pochvalu! Potěší a u srdíčka zahřeje ...

28.12.2006 08:54:00 | Poupi

krásnééééé, jsi šikulka...

27.12.2006 13:39:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí