Zbytek z pohádky

Zbytek z pohádky

Anotace: Koukám v telce na pohádky, né a né se probudit, žádné rány, žádné hádky, jen veselé osudy. Přeju jim to těm priceznám, králům, dvorním dámám, já Tě nemám, tak pro Tebe, báseň lásko skládám.

Tvůj hlas a nic víc,
pár slov a hlásek,
po pár měsících.

Stěží pochopíš mou mysl,
mé srdce, duši
a city, co ve mě stále klíčí.

Duše plná okamžiků,
srdce obalené vzpomínka
a Tys v dáli stále.

V očích z korálků slz
upletený smutek
a nikdo, kdo řekl by dále.

Nač je mi bohatství, krása
a truhla plná dukátů,
když je nemám, stejně jako nebe.

Nač jsou mi perly
a šaty z brokátu,
když já postrádám Tebe.
Autor grázlík, 27.12.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo jo láaka ... nedá se prodat, ni koupit ...

09.01.2007 18:36:00 | NikitaNikaT.

...:) ...

27.12.2006 13:07:00 | WhiteSkull

Jeb nádherná...nevím co víc napsat!

27.12.2006 10:48:00 | Angel111

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí