Vláčíš mne

Vláčíš mne

Anotace: Vláčíš mne životem, uvadám....

Zasekl se drápek
Pár barevných chňapek
Kuchyňská zástěra
Za láskou stín udělá

Sporák jede zplna
Na zemi je ovčí vlna
Za zlatavých orchidejí
Vzpomínky se na mě smějí

Koho to máš, kuchařinko,
Co máš to jen za muže,
Přesto, že je to muž pravý,
Že Ti se vším pomůže?

Co se děje, hospodyňko,
Že se láska rozpadá,
Co se děje, děvče milé,
Že Tvá láska uvadá?

Sklo z rozbité sklenice,
Dám Tobě moc, dej více,
Slzy, nic než slzy trpké,
Tvoje paže nejsou hebké.

Sobolí kožich nemám
A z flašky nechci pít
Svou lásku jinému nedám,
Ale nestačí mi jen snít,
Těžké kroky vláčí mne
Tvou stezkou vyšlapanou –
Dál unášíš mne během let,
Znavenou, utahanou….
Autor Ammazonic, 27.12.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Též jsem čekala, co dobrého uvaříš, ten konec mě dostal ...

05.01.2007 13:29:00 | NikitaNikaT.

Už dlouho mě nějaký komentář nepobavil jako s tou kočkou.-)))) Díky:-D

28.12.2006 07:56:00 | Ammazonic

z první sloky jsem měl pocit že budeš vařit nějakou kočku ale potom jsi z toho ukuchtil pěknou báseň

27.12.2006 18:17:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí