Snad toužíme po sobě.....

Snad toužíme po sobě.....

Anotace: Milujete někoho kdo vás možná miluje amožná ne? Bojíte se zeptat kvůli odmítnutí..?Zkusit se má všechno....

Zas přemítám o životě
Co nás trápí o samotě?
Oba máme stejné přání
Kdo nám ho však vyplní?
Ty toužíš po lásce
Já toužím po tobě
Snad toužíme oba po sobě
Jak těžko říct,být si jistá

Minuta,den,když tě nevidím
Tomu kdo s tebou tráví čas závidím
Jen tupě zírám před sebe
Vzpomínám s žalem na tebe
Chci trávit čas s tebou.....Miluji tě ! ! !
Autor llussinka, 27.12.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasna...fakt...

27.12.2006 22:44:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí