Poslední

Poslední

Anotace: nemám sílu na ukončení toho nic

Těžko v hrudi a na tváři žal,
Plné oči těch štiplavých slz,
Nerozumím životu, nechci ho žít,
S jinýma se tu nedokáži dále přít,

Nechci abys mi ještě ubližoval,
Jsem ti lhostejná tak netrap mě,
Rty nechej smočit suchým deštěm,
Nechytej mne za srdce už kleštěm,

Tak ukonči to já nemám sílu,
Kam se ztratila všechna ta touha,
Poslední polibek posílám ti psaním,
Ať minulost se stane pouze zdáním….
Autor Gamy, 27.12.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je kraaaasnaa....se mi moocinky libi..

27.12.2006 22:01:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí