Láska jako vůně

Láska jako vůně

Anotace: -

Všude láska, roste kvítí

Někteří by i přičichli

 

Avšak některé květiny

Pily rády nosily

 

Nosily, nosí a nosit vždy budou

Proto jen k některým květinám, přičichnout mohou.
Autor R0ck, 25.12.2011
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí