Láska do prázdna

Láska do prázdna

Anotace: opět psané v brooklinu,ten samý den

Jsem zamilován,
ale do nikoho.
Byl jsem k věrné lásce vychován,
ale není pro koho.
Nemám s kým žít,
nemám za kým stát.
Chtěl s nějakou být,
chtěl bych se o někoho bát.
Milovat a při tom být sám,
to je týrání.
Ptám se,proč Bůh nepřeje nám,
milovat je těžší jak vzpírání.
Mám jedno přání,
potkat tu pravou.
Když potkám,je to zdání.
Kde mám lásku opětovanou?
Je to těžké?
Najít city?
Mám srdce křehké,
tou nej byla bys ty.
Sny o tobě,
mají děj.
Kdy Amor ti srdce probodne,
tak mě ráda měj.
Vždyť je to lehké milovat,
Ale není lehké najít někoho kdo bude city opětovat.
Autor Dindane, 30.12.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí