SETKÁNÍ

SETKÁNÍ

Anotace: Toto mi napsala moje lásečka :-).... to se odehrálo hned po tom, co jsem napsala básničku ČEKÁNÍ

Mrazivé ráno maluje na okna květy,
má vzpomínka zalétá do dob, kdy byli jsme děti.
Kdy tiskli jsme po tmě, v kině dvě dětské dlaně,
ty chvíle štěstí, první lásky, okamžiky co nelze zapomenout na ně.

Sním a spěchám za tebou po desítkách let,
ten dlouhý okamžik se rozplynul, jak kouř z cigaret.

Cestou se mi nabízí pohled vánoční scenérie,
motor hučí jak dusot koňské kavalérie.
Čepičky stromů na hřebenech bílých jak hedvábí,
svou krásou každého v tu chvíli omámí.

Zmrzlý sníh mi vrže pod nohama a koutky úst cukají,
když s úsměvem se naše zářící oči potkají.
V hlavě mi šumí, myšlenky na tebe se sypou jak nadílka.
Jsi kouzelná! Radost z očí ti srší a připomínáš mi modrého andílka!

Tak dlouhé, předlouhé zdálo se čekání
NA TEĎ! Kdy začíná naše setkání!
Stojíme jen tak - vedle sebe,
dvě lidské bytosti co nemohou být:
TY BEZE MNE a JÁ BEZ TEBE!

Jemně se oba tiskneme v náručí,
zlatá muška štěstí sem tam zabzučí.
S námi je tu jen naše láska, co hory přenáší
a mrazem květy na oknech malované nám radost přináší.

JSI MOJE ŽIVOTNÍ LÁSKA ...
Autor Dalimila, 22.02.2005
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí