Bez dechu

Bez dechu

Bloudíš noční krajinou,jsi tichou vteřinou
zaplatíš všední úhrady,mince ticha bez náhrady
utěšeně v tobě šeptají,pak světlo hledají
nadechni se mlčíš,málo co tušíš....

Potom vítr tiše zpívá,na krasu se dívá
měsíc píše sonety,a dělá přitom drahoty
proč slova jsou tak lživá,když se připozdívá
ukládá se do mechu,a křičí bez dechu.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.01.2012
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač posmutnělá, přec se mi líbí, je pozoruhodná...*:)

22.07.2012 10:52:50 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí