Láska co bolí...

Láska co bolí...

Anotace: ...kdo nezažil, nepochopí....

Z černých pavučin utkaný závoj
zahalil duši mou...
...a začal nekonečný boj...
I když lehkým se zdál být,
pod jeho tíhou padám níž a níž...
Jak hluboko...jak daleko...musím jít?
Cestou trnitou...černou tmou...
Volám, píši, čekám, prosím...
...slzy mé tváře rosí....
Slyšíš?...chci dát vše, co mám...komu?
...Ty jsi adresát...posílám Lásku do Tvého domu!
Autor Aniba, 22.02.2005
Přečteno 728x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí