Zima

Zima

Anotace: To byla zas jednou nalada...

Venku mrzne,mráz po okně krslí.
Tma se dere do domu, nikdo ještě nespí.
Na snění je ještě čas,
ráno se vzbudíš - mrzne zas.

Kdo by v zimě šťastný byl?
Kdo se umí radovat?
To až slunce vlije život do mých žil,
až s teplem začnu roztávat!

Ale kdo ví co bude vlastně?
Zda budem žít šťastně?
Pak si možná ještě řeknu,
jak krásně bylo v Lednu...:(
Autor Nazgulll, 03.01.2007
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí