Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: -

Sbírka: Myšlenky

Nedokáži pochopit,
jak rychle plyne čas.
I přes tu douhou dobu,
stále slyším tvůj hlas.

Stejně jako slunce zář,
vidím před sebou tvou tvář.
Mé srdce máš stále ve své moci,
prosím věřmi nejsem lhář.

Každý den si přeji bát s tebou,
v noci léhat po tvém boku.
I když nemám slov,
myšlenky na tebe vedou mou ruku,
postupně tvořím báseň a tuto sloku.
Autor Yzyx, 02.02.2012
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí