Výročí

Výročí

Anotace: ...

Zítra je to dvacetčtyři let,
co se pro mě
začal točit svět.

ten den přede všemi
jsme se vzali,
lásku,věrnost přísahali.

Tolik jsi mi dal
já dala tobě,
pak přišla jedna
a ta všechno vzala.

Když jsi mě s kamarádkou zradil,
jako nůž do zad by jsi vrazil.

Někdo řekne,to je hloupé
v lásku kterou nemá
jěště stále doufá.

já neumím zahodit
jen tak,tolik let,
kdy se pro nás točil svět.

Lásku k tobě v koutku duše mám,
každý večer v duchu tě prosím,
lásko,vem si mě.
Autor afig, 05.01.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy si vzpomenu, ale vracet nechci.

20.01.2007 13:15:00 | Terakota

Co na to říct. I já jsem si tím prošla a dneska už nevzpomínám.

06.01.2007 22:36:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí