Stačí věřit ...

Stačí věřit ...

Anotace: Nepodceňujte lásku, ona sama je zázrakem ...

Zázraky se mohou stát,
stačí věřit.
I když naděje je křehká,
je těžké ji udusit.

Ty můžeš všechny zázraky uskutečnit,
stačí věřit.
A i když jsi oslepen, nevidíš cestu,
přesto někde v tichu slyšíš hlas,
který ti říká,
že láska je blízko nás…
Autor Poupi, 05.01.2007
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Móóóc děkuji!

23.01.2007 11:15:00 | Poupi

fak laskavé a milé a pěkně se mi chodí mezi tvými řádky

22.01.2007 22:46:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí