Láska nebo Sázka

Láska nebo Sázka

Anotace: Kdo si vsadí?

Srdce...sudá
Láska...lichá
Je to sázka
Každý to říká!

Vsázím na Srdce
To nikdy nezklame
Láska je nejistá
Každý v ní propadne.

Pevně věřím že vyhraji
Že nepropadnu s milnými
Údaji...Že láska se nedá
Vyhrát!

Bankrot...To nemělo se stát
Lásku jsem prohrála,teď jen
Srdce své mám.

Snad do placu ho dám
Když vyhraješ...
Jsem Tvá..Tak si vsaď!
Autor Kett, 23.02.2005
Přečteno 694x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí