(Ne)chci

(Ne)chci

Anotace: Miláškovi mojmu zlatýmu!

Nechci slunce nebo vločky sněhu,
Nechci širé modré nebe,
Chci věrnost, lásku, něhu,
Chci opravdu jen tebe.

Nechci slzy ani hádky,
Nechci smutnou tíseň,
Chci srdce plné lásky,
Chci slýchat lásky píseň.

Nechci se v pelíšku sama zimou třást,
Už nechci sama usínat,
Chci teplo z tvého těla krást,
Chci ve spánku tě objímat.

Nechci ti ubližovat,
Nechci tě hlídat,
Chci tě věrně milovat,
Chci tě něžně líbat..
Autor Katitek, 05.01.2007
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí