Chtěl bych

Chtěl bych

Anotace: -

Sbírka: Myšlenky

chtěl bych vedle tebe léhat

chtěl bych s tebou po nebi létat

chtěl bych být stále po tvém boku

chtěl bych napsat píseň a věnovat ti nejmín jednu sloku

chtěl bych zastavit čas,být stále s tebou

chtěl bych mapu,kde všechny cesty k tobě vedou

chtěl bych na tvuj polibek čekat i tisíc let

chtěl bych stebou vidět rozkvétat vzácný květ

chtěl bych pro tebe napsat tisíce vět

chtěl bych pro tvou lásku ujít nespočet mil

chtěl bych milovat tě,tak jak sem o tom snil
Autor Yzyx, 06.02.2012
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: Rezkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí