usmev stranou

usmev stranou

Anotace: -

Potýkám se se samotou a posloucham hudbu mou

potýkám se se strátou naději v tobě

tak sedím a myslím oněm

jak krásný den jsem prožila

jak smála jsem se do syta.

 

jak objal jsi mě a nepustil

přála jsem si být navždy tam

a nikdy neodejít kněmu zas

já hloupá radějí bolest v srdci

než štastná a smát se stebou to oni chtějí

 

tak utíkam ze země dal od tebe

nechci abys cítil žal a bolest tak prosím nepros mě

nevrátím se nech mě jít

štastně budeš žíti sní.....

 
Autor vlcatko, 08.02.2012
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí