V ružovej

V ružovej

Anotace: záhrade

V ružovej záhrade
čosi ma pichlo
krátko pred polnocou
viem, že som na rade
- pravde sa kýchlo
keď nemá hovorcov

srdce mi krváca
z tej istej rany
z ktorej, kým nezaspím
placho sa vytráca
šepot cez brány
noci, nie je to tým

že ruže v zime spia
v zmrznutých šípkach
no tŕne bdejú vždy?
k srdcu sneh prilepia
v krajkových čipkách
uviaznúc, skús sa vžiť

do môjho údelu
stŕhať sa zo sna
bodaný tŕňami
kým mi neustelú
kde noc milostná
v podobe ruže mi

vlastnými perami
zatvorí viečka
vieš, že si na rade
pod tetraédrami
pyramíd prečkám
zimu.. v tme, o hlade
Autor Petbab, 13.02.2012
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danga, Nút, kaktus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aji já hurá:o))))))))))))) vidím že i Tobě se líbí ta naše druhá rodná řeč,,, je to ... něžný a krásný... já už sát skoro zapomněla za tu dobu co nám vzali Liter..

13.02.2012 14:30:01 | Nút

zas tě po čase čtu a je to krása..ST!

13.02.2012 13:34:05 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí