Jen ty a nikdo jiný

Jen ty a nikdo jiný

Anotace: S novou láskou přichází nová inspirace..

Po dlouhém doufání a víry v sebe,
jsem poznal dívku krásnou,
tou dívkou myslím jenom tebe,
jsi pro mne osobou vzácnou.

Jsi pro mne jako krásný sen,
co rád si nechám zdávat,
a tak můžu každý den,
s myšlenkou na tebe vstávat.

Jediné co teď mi zbývá,
je mít štěstí trochu,
a jak už to v životě bývá,
já navždy tě chci po svém boku.
Autor hidden, 13.02.2012
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí