Moje láska, můj život

Moje láska, můj život

Anotace: Konečně se v mém životě oběvila osoba, ke které cítím víc než ke komukoliv jinému..

Krása z tebe přímo září,
jsi nejkrásnější z těch co znám,
když vidím ůsměv na tvé tváři,
tak vím že už nejsem sám.

Jsi pro mne jako denní světlo,
co svítí mi v noci na cestu,
jsi můj život, moje všechno,
já chci tě za svou nevěstu.

Láska nás chytla svojí mocí,
a není to jen pouhý sen,
a tak s každou další nocí,
se těším zas na další den.
Autor hidden, 13.02.2012
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí