Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: .......

Chci Ti být na blízku,
když máš z něčeho radost,
Chci Ti být na blízku,
když máš zlost.
Chci Ti být na blízku,
když pláčeš i když se usmíváš.
Chci Ti být na blízku,
když něco prožíváš.

Nikdy se asi nedozvíš, že tohle je psané právě Tobě.
Vypadá to, že to navždy budu nosit v sobě.
Když budeš šťastný a občas Tě uvidím...
To mi bude stačit.
Nemá cenu na pilu tlačit.

Nemusím s Tebou mluvit,
ale budu mnohem radši,
když mi napíšeš nějaký příběh kratší.
Nikdy po Tobě nemůžu chtít,
abys citíl to, co já k Tobě.
Jen jestli to cítíš, nedrž to prosím v sobě.


Nikdy se asi nedozvíš, že je to pro Tebe psané.
Možná je to hloupost.... možná je to dané …
Autor Janica, 13.02.2012
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí