Valentýnská

Valentýnská

Anotace: ooo

Sníh vzduchem do ztracena padá
podobně jako ty nebo já
tak tě dnes ještě nemít ráda?
Svět si z nás už nic nedělá

Rozhrnu tvoje vlnící se vlasy
proč bejt před jarem dospělá?
na světě je nevkusně moc krásy
Praha je horká, rudá, setmělá

Naše hry na cudnost jsou jako stvoly trávy
našim duším se tabule prostřela
až odkryji růžek, zazní kontrabasy
budeš již nahý docela

Země se chvěje jako tušila by asi
co s námi dnešní soumrak udělá
vločky se snáší tají na tisíci prazích
ve vzduchu se vznáší peří anděla

Naše hry na cudnost jsou stohy trávy
zbylo z nich trochu popela
tvá blízkost dává spáti strachům
a naše láska dneškem zmoudřela
Autor lapi, 14.02.2012
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

22.09.2012 13:55:45 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí