Zase se usmíváš

Zase se usmíváš

Anotace: ...

Spolkni slunce
ať nejsou vidět nedokonalosti
našich těl

spal mé obavy
dnes
zítra znovu

svítám

když ukládáš své dlaně
do mých temnot

vítám

tvé jemné vlnky
bez strachu z vyšplouchnutí

Nastavuji zrcadlo

podívej

zase se usmíváš

možná chceš zrovna
spolknout měsíc
co se ti zaseknul v ústech

možná ti smutek
mučitel
roztahuje koutky

možná jsi opravdu šťastná

se mnou ...
Autor smudlinek, 14.02.2012
Přečteno 509x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, hanele m., střelkyně1, Psavec, protivyl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celý je to fajn ale tenhle kousek mě okouzlil

svítám
když ukládáš své dlaně
do mých temnot

15.02.2012 19:27:57 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí