Žízeň

Žízeň

Anotace: S láskou

Žízeň
Pojd´ ke studánce
budeme vodu pít
vím kde
jak stříbro
je
rty do ni ponořit
kde rosa neosychá
tam si mne můžeš vzít
žízeň lásky uhasit.

Má lásko
za ruku mne chyt´
a odejděme do přírody
lásko má
za ruku mne drž
a druhou zklidni srdce spěch
chladivá tráva atˇ osvěží těla
příval štěstí zaplaví nás.
Zůstaň zůstaň se mnou
a tiše bud´.

Touha

je víc než chtění
je víc
než naplněná láska
touha
jsou noci do rozednění
probdělé
touhy naplnění
překrásné není
je-li na dosah
cit se změní kde touha není
ve všední prožitek.
Autor kojanova, 14.02.2012
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

touha nikdy nestárne...hezky vyjádřeno..o))

14.02.2012 20:53:31 | střelkyně1

dostal jsem žízeň...

14.02.2012 19:41:42 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí