Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: ...

Vzpomínky jako oblační beránci
Skotačí, skáčou, mizí a vracejí se
A v očích jim svítí
Radost, štěstí, něžnosti a milování

Vzpomínky schované v modrém paláci
Zpívají o kráse, o touze, o lásce
A z očí jim svítí
Žalozpěvy, básničky a vyznávání

Vzpomínky v dlouhých bílých šatech k tanci
Tančí a koukají na tebe, usměj se!
A v očích ti svítí
Vzpomínání
Autor Greg Johnson, 15.02.2012
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně zveršované vzpomínky...o))

15.02.2012 19:47:10 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí