Zamčená víčka

Zamčená víčka

Anotace: Rostu ti na víčkách

Rostu ti na víčkách
rostu ti v duši
jsem slza na řasách
co dívkám sluší

buď můj dech
i úder srdce
ve svých snech
cítím tvé ruce

perlou je slzička
z korálků naděje
zamykáš pod víčka
lásku co tobě je...
Autor oli, 16.02.2012
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: breberkar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí