Pravdivý sen

Pravdivý sen

Anotace: *umřela a bolí to

Proč vidím ve snu kostel
a tolik smutných lidí?
Proč vidím postel?
Ne to není postel,co to mé oči vidí?
Má to stejný polštářek,
jaký dal jsem ti z lásky.
Byl to k Valentýnu dáreček,
z hedvábné látky.
Má to dřevěnou kostru,
ale i víko..
Je zde plno hostů,
Proč řikají jak je jim to líto?
Tak o co tu jde?
O co tu běží?
Copak to tedy je?
A kdo v tom leží?
Rakev je to
a ty v ní ležíš…
Ano,poznal jsem to,
vstávej lásko.Ty mne nepolíbíš?
Slza stéká mi po tváři,
tebe svíčka ozáří.
Kéž by tě má slza probudila
a tys vstala a mně políbila.
Autor Dindane, 07.01.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí