Láska je vše

Láska je vše

Anotace: většina věcí co děláme, je kvůli lásce..

Život nám všem vždycky bral,
i když je už tak moc krátký,
však později nám zase dal,
všechno zpět v podobě lásky.

Všechno co jsme si kdy přáli,
všechno co jsme někdy chtěli,
všechno o co jsme kdy hráli,
všechno o čem jsme kdy sněli.

Všechno čemu jsme se smáli,
všechno o co jsme se přeli,
a to všechno jenom kvůli,
tomu abychom lásku měli.
Autor hidden, 19.02.2012
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lépe je mluvit v přítomném čase...pěkně se ale četla...:-))

19.02.2012 14:38:18 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí