Ticho

Ticho

Anotace: ...

Zaplakala
Uronila
slzu křehká dívka
Doufala si
Zoufala si
list dopadl na zem
její mladý
její láska
Amen, ach, amen

Puklo srdce
pukla láska
začala beznaděj
Vítr mlčí
řeka stojí
stromy mlčí
i čas stojí
život mlčí
Vše utichlo náhle

A tak tomu je
a tak to bývá
vždy marně doufáme
A jako dívka
a jako chlapec
padnem tváří k zemi
Vše, co zbyde
bude ticho
jen ticho
a jen my.
Autor Jacques-ds, 27.02.2012
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí