Zatočil se se mnou celý svět

Zatočil se se mnou celý svět

Anotace: Tahle báseň vznikla v létě roku 2011 když jsem byl štastně a čerstvě zamilovaný.Takže další o lásce.

Myslím na Tvá ústa
myslím na Tvou krásnou tvář
a pořád mám pocit že je to sen
a že se mi jen zdáš.
Pomyslím-li na Tvé krásné hluboké oči
celý svět se rázem se mnou točí.
Zatočil se se mnou celý svět
těd jsem od Tebe přišel
a hned bych u Tebe chtěl být zpět.
Abych Ti mohl říct několik láskyplných slov nebo vět,
to bych Ti chtěl říci teď.
A taky to že potkal jsem lásku
která má Tvoje jméno i podobu
a že od dne co jsem jí potkal
zapomenout na ní nemohu.
Autor Romeo3769, 28.02.2012
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cítím ten cit,co do básně vlít..

29.02.2012 18:58:24 | básněnka

Cítíš to správně.Je to přesně tak jak píšeš.

29.02.2012 19:45:17 | Romeo3769

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí