Zklamaná

Zklamaná

Anotace: láska příchází a odchází...

Nech mě být a přestaň mi psát
Já dobře vím, že jinou máš rád.
Tak už mě nech, já nechci být druhá,
Vím, že v tvém srdci je zima tuhá.

Netvař se, že se nic neděje,
Stojí mě to slz krůpěje,
Neříkej mi, jak rád mě vidíš
Jsem si vědoma, že mě jen šidíš.

Já věřila jsem, že budu ta pravá,
Avšak ty jsi ryba dravá.
Jsi přelétavý jako pták
Leč ze mě pak zbude vrak.

Tobě nestačí polapit ptáčka,
Pro tebe je každá jen hračka.
Taková, co hned omrzí,
Až z toho člověka zamrzí.

Já končím s tebou, nemá to cenu
Nebereš mě jako hodnotnou ženu.
Opravdového chlapa já chci mít,
Z tebe se mi chce jenom blít.
Autor FANGirl, 28.02.2012
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, JarekBrnoCz, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí