Neboj se koní...

Neboj se koní...

Anotace: ...Míšánku:o)

Těším se na jaro. Miško, víš
kam řečí mířím, co chci říct?
Až bude sněhu míň, trávy víc,
až zavoní z dálky stáj, uvěříš...

Hafling už hrábnul kopytem.
Zem ještě vlhká po jarním tání
a odvaha k cvalu se těžko shání,
sedláme s rosou a s úsvitem,

a čerstvý vítr kolem uší
Ti prameny zlata vyfouká...
"Neboj se,lásko, nekoukám"!
Zároveň vidím, jak v sedle Ti sluší.

Tak otěže pusť, tryskem ať pádí!
Miluju rychlost a živý tep!
Louka se promění v širou step -
jen dál,a nevracet se, trochu svádí...

Nemysli na zítra! Teď je teď
a večer ve stáji s Tebou zhřeším
v seně. No teda! Já se těším!!;
Neboj se koní. Miluj a jeď!!...
Autor Skywalker, 24.02.2005
Přečteno 487x
Tipy 8
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša, Hesiona-Essylt, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

k tomu jen: má dnešní publikovaná

24.11.2010 04:05:00 | šuměnka

co napsat chm...po dnešku....ve stáji,,chm snad jen ..ANO..jo ..přesný

09.06.2008 23:57:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí