Láska

Láska

Anotace: Vznik této pidibásně asi někdy na podzim roku 2011.

Ty jsi jediná náplast na moje srdce bolavý
když už mě na tomhle světě nic nebaví.
Tvojí lásku stále cítím,
i když tu nejsi se mnou,i když tě nevidím.
To že si jsme souzeni,to už dávno vím.
Naše srdce jsou už v jedno spojené
a už s tím nikdo nepohne.
Od chvíle co jsem tě potkal,
od chvíle co tě znám,
tak jen tebe ve svém srdci mám.
Autor Romeo3769, 29.02.2012
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí